Artikkelen er for abonnenter Kokken skulle laga noko spenstig av fenalåret Odd hadde med: – Eg høyrde med ein gong at han var sogndøl
Artikkelen er for abonnenter Joakim (26) blir sentral på hotellet: – Kjekt å vera med og byggja opp noko i eiga heimbygd
Artikkelen er for abonnenter Gjestekokk og sommelier på Ciderhuset: – Ei oppleving dei ikkje har fått før
Artikkelen er for abonnenter Elise brenn for sunne matvanar og daglege fjordbad: – Då snakkar me trivsel
Artikkelen er for abonnenter Janniche (20) lagar kakekunstverk, og no har ho hatt det travelt: – Utruleg kjekt
Artikkelen er for abonnenter Lokale aktørar skal mata gjestene på Tungestølen: – Det er kjekt at me berre kan peika på kor osten kjem frå
Artikkelen er for abonnenter Randi og Laila må utsetja opning på grunn av kokkemangel: – Me må vinna litt tid
Artikkelen er for abonnenter Joar (38) var sjuk av kosthaldet på Farmen - no satsar han på ny nisje i marknaden