↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

 

Advokatsmart.no - Lær mer om juridiske problemstillinger og finn den rette advokaten

 

advokatsmart.no finner du svar på de ofte stilte spørsmålene om arbeidsrett, familierett, arverett, formuerett, avtalerett, erstatningsrett og mer. Målet med tjenesten er å gjøre det enklere for forbrukere og bedrifter som trenger advokathjelp å finne lett forståelig og oppdatert informasjon. Sett deg grundig inn aktuelle temaer ved hjelp av våre juridiske guider.

I følge SSB er det i underkant av 200 personer i Vestland som jobber innen juridisk tjenesteyting. Det vil si personer som enten er partner, advokat eller advokatfullmektig. På advokatsmart.no finner du enkelt en advokat nær deg.

 

På advokatsmart.no finner du flere artikler med informasjon om ulike rettsområder. En av våre mest populære artikler er guiden til trakassering på jobb. Definisjonen av trakassering, som i flest tilfeller legges til grunn er; uønskede negative handlinger, unnlatelser eller ytringer som virker eller har som formål å virke krenkende, skremmende, fiendtlige, nedverdigende eller ydmykende. I artikkelen får du blant annet informasjon om ulike typer trakassering, hva arbeidstaker kan gjøre og hva arbeidsgiver må gjøre. 

 

Har du spørsmål om advokatsmart.no eller hvordan du skal gå frem dersom du har behov for rettshjelp? Se mer informasjon på advokatsmart.no eller send en epost til [email protected], så svarer vi deg så fort vi kan.