↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Finn forbrukslån som er gunstig

Hos Billigeforbrukslån.no finner du en god oversikt over mer enn 30 lånetilbydere som gir lån uten sikkerhet. Les mer her om dette. Du finner også øvrige betingelser der. Fra vår nettside kan du raskt søke om lån til en rekke banker samtidig, og lett sammenligne tilbudene du får. 

 

Finn ditt beste tilbud  

Siden forbrukslån er et usikret lån stiller bankene ulike krav når de vurderer om de skal tilby lån, og til hvilken rente de skal tilby det. Derfor er det viktig å finne den banken som passer deg. Billigeforbrukslån.no hjelper deg med å finne det beste tilbudet uansett hvor du bor i Norge. 

 

Låneeksempel: Effektiv rente 15,52%, 75.000 o/5 år, etabl.geb. 500, kostnad 30.509. Total: 105.509. 

 

Fakta om usikrede lån

Med et forbrukslån kan du realisere ferien eller oppussingen du drømmer om. Eller kanskje du ønsker å kjøpe en motorsykkel eller båt? Siden et forbrukslån ikke krever at du stiller sikkerhet kan du i utgangspunktet bruke pengene til hva du vil. Men det er viktig å sette opp en realistisk nedbetalingsplan. Det hjelper Billigeforbrukslån.no deg også med, i vår lånekalkulator.

 

Slik fungerer det:

  1. I lånekalkulatoren for forbrukslån legger du inn ønsket lånebeløp samt nedbetalingstid
  2. Søk hos flere banker samtidig
  3. Bankene kontakter deg, så velger du tilbudet som har laveste rente
  4. Pengene kommer raskt inn på din konto

 

Fordeler med forbrukslån

Det er tre store fordeler med forbrukslån. For det første slipper du å stille sikkerhet, for det andre har det som regel lavere rente enn for eksempel kredittkortgjeld. Den tredje fordelen er at det går raskt. Du får vanligvis svar på dagen, noen ganger etter få minutter.

 

Ulike lånetyper

Du må være oppmerksom på forskjellene på forbrukslån. Ler mer om det på Billigeforbrukslån.no kan du søke om mange ulike typer lån, som billån uten sikkerhet, caravanlån og båt-lån. Med lånekalkulatoren ser du raskt hvor mye det vil koste deg.