↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Refinansiere.net Sammenlign ulike tilbud på refinansiering med eller uten sikkerhet

Har du dyr gjeld fra forbrukslån og kredittkort? En refinansiering vil hjelpe deg å få kontroll på utgiftene, og bedre oversikt over økonomien. Når du samler forbruksgjeld i et enklere og billigere lån kan su spare mange tusen kroner.  

 

Låneeksempel: 170.000 kr. o/7 år, Eff.rente 13,33%, Kostnad 86.048,-, Totalt: 256.048,-.

 

Vi hjelper deg med å skaffe tilbudene

Det lønner seg å innhente mange tilbud på lån til refinansiering av forbrukslån og kredittkort, spesielt hvis du har flere av de. På vår nettside finner du de mest konkurransedyktige bankene for lån både med og uten krav til sikkerhet. Vi har gjort det enkelt å sende søknader slik at du kan få et godt sammenligningsgrunnlag. Det tar kun noen minutter, og resultatet kan bli en langt bedre økonomi.

 

Refinansiering uten sikkerhet

Hvis du ikke eier bolig kan du søke om et lån uten krav til sikkerhet på inntil 500 000 kroner. Rentene på disse lånene er langt lavere enn på de fleste kredittkort og smålån. Det er mulig å få inntil 15 år nedbetalingstid, men husk at det lønner seg å betale ned så raskt som mulig. Det vil du sannsynligvis ha muligheten til etter en refinansiering.

 

Enkel søknadsprosess:

  1. Du bruker neppe mer enn ett minutt på å fylle ut en lånesøknad.
  2. Du kan også søke via en låneagent og motta rundt 10 til 15 tilbud.
  3. De fleste banker lar deg søke sammen med en medlåntaker.
  4. Motta svarene på dagen og velg det billigste refinansieringslånet. 

 

Ulike typer lån til refinansiering

Du kan sette deg mer inn i de ulike typene lån som egner seg til refinansiering ved å lese på vår nettside, for eksempel her - https://www.refinansiere.net/økonomi/fleksibelt-lån/. Ta også en titt på omtalene av hver enkelt bank. Der får du informasjon om lånene de tilbyr, vurdering av fordeler og ulemper, og tips som kan spare deg for penger. 

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube