↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Meglersmart.no - Få tilbud fra flere eiendomsmeglere i Sogndal, Leikanger, Balestrand, Luster, Årdal, Lærdal, Aurland og Vik

 

Meglersmart.no er en tjeneste som på en litt smartere måte kobler deg med eiendomsmeglere som er interessert og kvalifisert til å selge nettopp din bolig. Motta gratis og uforpliktende tilbud fra meglere i ditt nærområde - raskt og enkelt. 

 

I 2019 ble det formidlet ca.14.500 boliger i Vestland fylke. Ifølge Finanstilsynet lå vederlaget til megler på 58.500,- i snitt. Dette er noe over landsgjennomsnittet. Det er ingen tvil om at det koster å benytte megler. Det er allikevel viktig at du vurderer andre faktorer enn pris. Megleren har svært mye å si for sluttsummen på boligen. I Meglersmart.no hjelper vi deg finne den rette megleren til jobben, slik at du får best mulig pris for din bolig.

 

Meglersmart.no er opptatt av å samle de beste eiendomsmeglerne i ditt nærområde. Tjenesten dekker i dag blant annet Sogndal, Leikanger, Balestrand, Luster, Årdal, Lærdal, Aurland og Vik. Vårt mål er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

 

Er du eiendomsmegler og ønsker å bli en del av Meglersmart.no? Ta kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til [email protected] hvor du forteller kort om din erfaring og geografisk nedslagsområde.