↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

926 98 691

Besøksadresse

Klokkesteinvegen 24
6869 HAFSLO
  1. Beskrivelse

Stolt leverandør av Fasadeprodukter.

Norges største forhandler av solskjerming
Fasadeprodukter er en del av HD Solskjerming AS og har hatt en jevn vekst siden starten i 1990. Vi har et bredt utvalg av både innvendig og utvendig solskjerming.

Fasadeprodukters solskjermingsprodukter blir produsert i Norge. Med egen fabrikk i Molde driver vi kontinuerlig produktutvikling for å ligge i forkant av utviklingen både med hensyn til funksjonalitet og kvalitet. Lokal produksjon sikrer også sluttkontroll og avansert styring av produksjon, noe som sikrer deg som kunde gode leveringer av høy kvalitet. I tillegg til våre velrennomerte solskjermingsprodukter leverer vi nå også garasjeporter til det norske markedet.  

Vi tilbyr det meste innen utvendig og innvendig solskjerming, se vår hjemmeside for oversikt. 

Garasjeporter
Vi har et stort utvalg garasjeporter og garasjeportåpnere av høy kvalitet. Blant våre mange design finner du garantert noe som passer for deg. En tilpasset garasjeport vil kunne heve kvaliteten og helhetsinntrykket av ditt hjem. Det er lett å gå seg vill i valget av garasjeport. Det enkleste og beste for deg er bare å sende inn skjemaet. Du vil da få en gratis befaring med gode råd og et uforpliktende tilbud på "din" løsning.

Design din egen garasjeport
En garasjeport fra Fasade Garasjeporter har god design og er enkel å håndtere. For et unikt og personlig uttrykk kan du designe din helt særegne garasjeport til meget konkurransedyktige priser. Vi er eksperter på garasjeporter og tilbyr et stort utvalg høykvalitets garasjeporter. Vi tilbyr også garasjeåpnere i mange forskjellige utførelser.