↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

905 56 557

Besøksadresse

Bordvegen 3A
6854 KAUPANGER
  1. Beskrivelse

Velkommen til Sogndal Bilpleie & Sogndal Bilutleige AS

 

POLERING

Sollys, nedbør, is, asfalt og salt er noen av mange ytre påkjenninger for bilen din. Polering vil gi bilen din en glattere overflate som vil beskytte mot ytre påkjenninger, og vil gjøre videre renhold enklere!

 

LAKKBEHANDLING

Vi bruker Perma-Shine lakkbehandling. Kjente egenskaper er at den motvirker oxidering og aldringsprosess, og samtidig øker lakkens motstandskraft mot bilens ytre påkjenninger.

 

ANTIRUSTBEHANDLING

Vi tilbyr alt fra skvettbehandling til komplett behandling. Et komplett behandlingsprogram med Mercasol og etterbehandling hvert 4 år gjør at du får en bil uten rustproblemer.

 

VASKEMIDDEL

Vi leverer miljøvennlig vaskemiddel til fylkeskommuner, kommuner og firmaer i Sogn: 200l fat. 25l levert Sogn til meget konkuransedyktige prisar, ferdigblanda kr 300,- for 25l, eller i konsentrat.

 

 

Bilutleige

Vi sørger for at bilen står klar for deg når du kjem til Sogndal. Bilen har full tank og det er bare å vri om nøkkelen og starte på turen. Enkelt for deg som vår kunde.  

Leiger du bil hjå oss. garanterar me god pris. Vi ynskjer den beste opplevinga av vårt leigetilbod for alle våre kundar. Enkelt og greit.