↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

57 62 30 00

Besøksadresse

Sentrumsgata 2
6893 VIK I SOGN
  1. Beskrivelse

Vi tek service på alvor!  

 

Carfix Vik er ein veletablert bilverkstad, som held til i moderne lokaler i Vik i Sogn.

Me utfører service, mekaniske reparasjonar og EU-kontroll på alle bilmerker på vår bilverkstad. Vår ambisjon er å bli bilistens første valg. Dette skal me klara gjennom høg kompetanse og effektivitet hjå våre medarbeidarar, og ved å setja deg som kunde i fokus.

 

Vår bilverkstad er utstyrt med bransjens aller beste instrument og verktøy, noko som gjer oss til ein innovativ, tidsbesparande og effektiv partnar for deg. Me har eit dedikert team, som heile tida vert kursa for å styrka kunnskaps- og kompetansenivået innan f. eks. elbil, hybrid- og elektronikkfeltet. Hjå oss får du den beste kundeservicen, gode kvalitetsprodukt og dei rette løysningane til din bil. Ring oss eller kom innom for ein oversikt over vår kapasitet og prisar. Me er her for deg!

Me er ein bilverkstad i Vik i Sogn, godkjent av Statens vegvesen, som utfører alle typar service på alle bilmerker. Me går gjennom bilens service-historikk, og basert på denne går me over alle slitedeler og kjem med anbefalingar til deg. Først når me er einige om kva som skal gjerast, utfører me reparasjonar og skiftar deler. Me skaffar deler og bildekk til alle bilmerker originale eller uoriginale.

Hjå oss veit me at du er avhengig av å ha ein bil som virkar. Derfor jobbar me naturligvis hardt for at ditt verkstadbesøk skal bli så effektivt som mulig.

Frå eit økonomisk perspektiv passar det aldri at bilen treng reparasjonar. Bilen fylgjer ikkje dine lønnssyklusar, diverre. Derfor hjelp me deg også med finansiering, slik at du kan få fiksa bilen så fort som mogeleg.

 

Me legg til rette for dine behov!

 

Hjå oss kan du levera og henta bilen din frå mandag til fredag, kl. 07:30 22:00.

Åpningstider i kundemottaket er 07.30-16.00, og verkstaden frå 07.30-15.30