↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

482 39 256

Besøksadresse

6891 VIK I SOGN
  1. Beskrivelse

Vi er en solid og seriøs totalleverandør av renhold i Sogn og fjordane. Rengjøring er vår lidenskap og vi blir glade av kontakt med våre fornøyde kunder. Vårt fokus på å tilpasse oss kunden gjør at vi kan oppfylle alle behov, krav og ønsker.

Vi utfører i dag renhold i private husholdninger, borettslag og sameier,butikker og andre bedrifter. Våre kunder er ulike, men de deler ønsket om å bruke sin tid og sine krefter på andre ting enn rengjøring. Rein Trivsel AS lar deg fokusere på fritid, karriere, venner, familie eller andre ting du gleder deg over.

Av hensyn til miljøet inne og ute benytter vi kun miljøsertifiserte og allergivennlige vaskemidler og utstyr. Vi tilbyr husvask for kjæledyreiere og personer som lider av astma og allergi. Vi hjelper deg med å bli en leder i miljømessig bærekraft gjennom nyskapende rengjøring strategier. Vår teknikk garanter beskyttelse og bevaring av hjemmet og det globale miljøet.

Våre velfungerende rengjøring teknikker og dyktige ansatte sørger for et godt resultat hver eneste gang. Vi har nødvendige sertifikater innen renholdstjenester. Vi er også registrert offentlig godkjent av Arbeidstilsynet.

Folk som ønsker å bruke tid til å konsentrere seg på utviklingen av karriere, hobby og familie og venner benytter ofte Rein Trivsel AS . De er mennesker som har opplevd frustrasjon og stress knyttet til å ansette og avsette hushjelp og har endelig sett at det kan bli mye enklere. Rein Trivsel  AS er en rengjøring tjeneste som gjør at livet ditt blir mye enklere ved å ta vare på alt slik at du kan snu oppmerksomheten din mot andre saker. Så, hvis du leter etter et trygt og hypoallergeniske alternativ for rengjøring tjenester, er Rein Trivsel løsningen for deg.