Sport

Heim som slakt

– Dette var definitivt ikkje vår dag, beklaga Jotun sin toppscorar Marianne Hestetun etter 31-16 tapet i helgas toppkamp mot Fyllingen.

Stril for SIL

Han brukte berre nokre få månader på å ta mykje av kontrollen i Studentsamfunnet på slutten av 80-talet.Seinare har det gått unna i svingane for Yngve Hallén, den framleis unge strilen som no skal styre SIL...

Mange vil heia på Sogndal

Over 60 personar møtte fram i Idrettssenteret då initiativtakarane ville lodda stemninga for ein supporterklubb for Sogndal. – Eg er imponert, seier Svein Bakke, sportsdirektør i SIL Fotball.

Årdølen Roger henta heim VM-gull

– Eg trur ikkje heilt eg har skjønt sjølv at det vart VM-gull. Det seier ein svært glad Roger Kvam som gjorde ein scvært sterk innsats i VM med 600 utøvarar frå 20 land. . Målsetjinga var klar då han reiste til Paris for å delta i VM i kampsporten Tae Kwon Do i helga.

Par med hjerte for fotballdømming

– Personleg er eg lite tilhengar av to-dommarsystem, men på heimebane fungerer det greitt, smiler Tommy Skjerven(33). For no har eliteseriedommaren fått konkurranse om fløyta.

SIL tapte for Fyllingen

Sogndal-jentene tapte til slutt 20-25 i borte mot Fyllingen i ein 3.divisjonkamp i handball søndag ettermiddag.

Ann Kristin siktar seg inn mot VM

Vik har fått frem mange gode skiskyttarar dei siste åra. Ann Kristin Flatland som førre sesong blei juniornoregsmeister på Voss er siste skotet på denne stammen. Hun har stoff i seg til å nå langt og har ambisjonar om VM-tur i vinter.

Roger siktar mot medalje

Roger Kvam har medalje som ei klar målsetjing når han i dag pakkar kofferten for å delta i VM i kampsporten Tae Kwon Do i Paris i helga.

Spente skiskyttarar sesongopnar i helga

Skisesongen er rett rundt hjørna, og skiskyttarane sesongdebuterer komande laurdag og søndag i mønstringsrenn. Våre lokale løparar er spente på sesongpremieren på Geilo der det er meldt om gode snøforhold og fine løyper.

Ferie for supergutta

Etter den hektiske hausten, slappar Tommy Øren & Co heilt av. Det kan dei gjere fram til den 27. november.

Jotun overlegne

Jotun hadde ingen problem med å ta ein sikker siger mot bergenslaget Hardy/Nornen i handballen sin 3. divisjon for kvinner laurdag. Heimelaget vann 23-14, etter 14-4 ved pause.

Fjøra rasar mot Førde

Fjøra sin Tore Evensen har takka ja til å spela for Førde komande sesong, men har skrive kontrakt med Fjøra ut sesongen 2002.

Skal vinne 2. divisjon

Vik er sterke nok til å vinne 2. divisjon. – Men vi er ikkje mange nok til at opprykk er interessant, seier assistenttrenar Geir Inge Seim.

– Senk skuldrane og gi blaffen

Det er Arne Førde sitt råd til spelarane i hans siste kamp som SIL-trenar. SIL 2 har eit greitt utgangspunkt mot Nord i dag. Berre siger gir håp om 2. divisjonspel neste år.

Sogndal II tapte opprykket

Sogndal II tapte og den andre kvalifiseringskampen for opprykk til 2. divisjon. I går vart det 2-3 mot Haugesunds-laget Nord på kunstgraset på Jotun Stadion. Dermed er Sogndal II ute av opprykkskampen.

– Mi e bønda, mi staor pao!!

Spelarane stal showet, også på festen SOGNDAL:Dei har dei ikkje berre i føtene, Sogndal sine nye fotballheltar. Laurdag kveld stal dei like godt showet då heile fotballfamilien feira opprykket

– Stort, sa Tommy

Sogn Avis har kåra Tommy Øren (20) til Årets Spelar i Sogndal.– Stort, sa ungguten frå Årdal då han takka

Glitra i ein omgang

SOGNDAL. Første omgangen vart rein oppvisning frå Sogndal, med fleire praktfulle angrep og godt forsvarsspel. Men den solide leiinga, var nok med på å dempe innsatsen i andre omgang monaleg. Då fekk gjestane kome langt betre med i kampen, og greidde eit anstendig resultat med berre fem mål i minus.