GOD STEMNING: Latteren sat laust då hotelldirektør Aslak Dalehaug (t.h.) hadde besøk av bonde Andreas Wiese (t.v.) og Nikolas Schilling Carlsen. Sistnemnde kjem frå jobben som kjøkensjef hjå Renaa i Stavanger, den første restauranten utanom Oslo som fekk stjerne i Michelin-guiden.

Superkokk skal setja Skjolden på kartet

Skjolden hotell satsar på stjernelag i restauranten denne sesongen.

19.02.2018 06:30

Logg inn for å lesa resten av denne artikkelen. Er du abonnent, har du tilgang til alt innhaldet på Sognavis.no og i e-avisa.

Digital

kr 50,- første md. kr 198,- per md.
  • Sognavis.no
  • E-avis
  • Papiravis

Digital + helg

kr 50,- første md. kr 218,- per md.
  • Sognavis.no
  • E-avis
  • Papiravis laurdag

Komplett

kr 50,- første md. kr 280,- per md.
  • Sognavis.no
  • E-avis
  • Papiravis