...
Makhtar Thioune er klar for Viking. Foto: Digitalsport

Thioune til Viking

Stavanger (ANB-NTB): Makhtar Thioune ble torsdag presentert som Viking-spiller.

Publisert 02.08.2012 kl 13:54 Oppdatert 02.08.2012 kl 16:12

Tips ein venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.sognavis.no/105/6173069/2012-08-02T16:12:01Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.196.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

Senegaleseren har skrevet under en kontrakt fram til 2015.

Den 27-årige midtbanespilleren forlater dermed Molde etter tre år. Torsdag ettermiddag besto han den obligatoriske legesjekken.

– Viking er en stor klubb, og jeg er veldig fornøyd med å komme hit. Jeg skal ikke si så mye mer, og heller la fotballen ta seg av snakkingen. Jeg skal gi alt for klubben, sa Thioune ifølge Stavanger Aftenblad under torsdagens pressekonferanse.

Overgangen til Viking gjør at han blir gjenforent med trener Kjell Jonevret. Det var svensken som hentet Thioune til Molde i 2009.

– Jeg har sagt hele tiden at hvis Molde vil slippe Makthar, så var han ønsket i Viking. I går kom Molde med klarsignal, og siden har det gått fort, sa Jonevret.

– Jeg er veldig fornøyd med denne overgangen. Han står for fart og artisteri, og jeg liker typen veldig godt. Nå skal vi jobbe hardt med å få Makhtar tilbake på det nivået han var.

Thioune kom til norsk fotball i 2006 og var to år i Sarpsborg. Senere gikk han videre til Molde. Der var han en av nøkkelspillerne da Jonevret ledet klubben til sølv i eliteserien i 2009. Han var tidligere i år på lån i Karlsruhe i tysk 2. Bundesliga. (ANB-NTB)

På framsida no


...

Uvêr på fjellet

Vegen over Sognefjellet er stengd og kan koma til å vera stengd til over helga.

...

Kritisk til utgreiing

Rådmann Frank Westad i Årdal vil ikkje vera med på ei felles utgreiing blant regionrådskommunane om kommunereforma. Han meiner det er bortkasta pengar.

...

Her kjem eit nytt motbakkeløp

Neste haust vil eit heilt nytt løp vera klart for dei som likar å løysa sveitten i motbakkar. Målsnora vert plassert på Raudmelen i Balestrand.

...

Slutt på laurdagspost

Regjeringa la onsdag eit forslag til ny postlov og postføreskrift ut på høyring.