Sammendrag: Tromsø - Sandnes Ulf 3-1

Se mål og høydepunkt fra kampen!

Tromsø fosser videre

Tromsø (ANB-NTB): Tromsø overkjørte Sandnes Ulf de første 45 minuttene og inntok tabelltoppen i eliteserien etter 3-1 søndag. Se alle scoringen her!

Publisert 15.04.2012 kl 20:55 Oppdatert 15.04.2012 kl 23:02

Tips ein venn på e-post:


...
Zdenek Ondrasek scoret nok en gang for Tromsø. Foto: Tom Benjaminsen, Digitalsport

Omtalte lag og spillere


søndag

15

april

Tromsø - Sandnes Ulf 3 - 1

Tippeligaen 2012 - søndag 15. april kl 18:00, Alfheim Stadion

Les kampreferat

Spillet etter pausen vil TIL-leiren helst glemme.

Anført av en strålende Ruben Yttergård Jenssen vant «Gutan» lett, til tross for tam innsats etter pausen søndag. Hjemme på «Fort Alfheim» synes Tromsø å være utilnærmelig og står nå med tre seirer av tre mulige. Grunnlaget for seieren ble lagt etter en svært solid førsteomgang.

– Vi slapp oss litt nedpå i annen omgang. Sandnes Ulf fikk noen dødballer imot og ble farligere. Vi var ikke nok skjerpet, og det kan vi ikke tillate oss. Da blir vi straffet, konstaterte Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo etter kampslutt.

Hjemmelaget tok umiddelbart kommandoen, og Zdenek Ondrasek åpnet scoringsballet etter åtte minutter. Tsjekkeren ble sendt gjennom av Thomas Drage.

Selv om Bo Andersen var på ballen, trillet den inn til 1-0-ledelse. Ti minutter senere var «kobraen» Ondrasek igjen på hugget. Tsjekkeren ble felt innenfor 16-meteren, og Thomas Drage satte sikkert inn 2-0 på straffe. På tampen av omgangen var Vegard Aanestad uheldig og satte hodet på et Thomas Drage-innlegg til 3-0.

Både tempo og kvalitet dalte betraktelig utover i annenomgangen, og gjestene skapte flere nesten-sjanser. Ufortjent var det derfor ikke da innbytter Fredrik Thorsteinbø vakkert headet inn 3-1-reduseringen kvarteret før slutt.

– Dette var litt som i den forrige hjemmekampen. Vi punkterte det egentlig i første omgang. Etter pause mistet vi flyten i det. Det var for svakt av oss. Annenomgangen ble et stort antiklimaks, mente Ruben Yttergård Jenssen til NTB.

– Kunne tatt poeng

Sandnes Ulf hadde flere tilløp, spesielt på dødballer, men det ble med det ene målet for rogalandslaget. På overtid ble gjestenes Edier Frejd vist av banen med gult kort nummer to for en sein takling.

– Det var skuffende at vi ikke holdt unna for Tromsø i førsteomgangen. Vi tapte kampen på at vi var upresise og gjorde store feil. Annenomgangen var strålende for vår del. Med maksimal effektivitet og uttelling kunne vi faktisk fått med oss poeng, sa Sandnes Ulf-trener Asle Andersen til NTB, før han la til:

– Men det er jo en ganske romantisk tanke, det å få med seg poeng fra bortekamp i Tromsø.

Tromsø gjester Rosenborg på Lerkendal, mens Sandnes Ulf tar imot Stabæk i neste eliteserierunde.

(ANB-NTB)

På framsida no


...

Her kjem eit nytt motbakkeløp

Neste haust vil eit heilt nytt løp vera klart for dei som likar å løysa sveitten i motbakkar. Målsnora vert plassert på Raudmelen i Balestrand.

...

Slutt på laurdagspost

Regjeringa la onsdag eit forslag til ny postlov og postføreskrift ut på høyring.

...

Må låna 23 millionar meir til helsesenter

No må Sogndal ta opp meir lån for å realisera det nye helsesenteret.

...

Vil la ungdom prøva seg som journalistar

Er du mellom 15 og 19 år har lyst til å prøva deg som journalist – og samtidig tevla om fine premiar?