...
Maradona er oppgitt over at Juan Roman Riquelme forlot Boca. Foto: Digitalsport

– Han er en forræder

Diego Maradona gir Juan Roman Riquelme det glatte lag etter at han forlot Boca Juniors.

Stian Grythaugen, ANB E-post
Publisert 19.07.2012 kl 09:50 Oppdatert 19.07.2012 kl 10:06

Tips ein venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.sognavis.no/105/6154898/2012-07-19T10:06:41Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.156.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

Maradona, som nylig fikk sparken som trener for Al Wasl i De forente arabiske emirater, er kjent for å snakke rett fra levra. Det ryktet levde han så visst opp til da en radiostasjon i hjemlandet ville vite hva han synes om at Juan Roman Riquelme forlater Boca Juniors.

– Hvis noen vil krangle med Maradona, er det ikke viktig for meg. Men det du ikke kan gjøre, er å være forræder for Boca-fansen, sier Maradona ifølge ESPN.

Tapte finalen

Riquelme, som tidligere har spilt for både Barcelona og Villareal, har lenge vært Bocas største stjerne og fansens store favoritt. Etter at klubben nylig tapte finalen i Copa Libertadores – Sør-Amerikas svar på mesterligaen – sjokkerte imidlertid playmakeren ved å annonsere sin Boca-exit.

Riquelme hevdet at han var «tom» og at han ikke har mer å gi for klubben han har tjent siden 2007.

Den forklaringen kjøper ikke Maradona – som selv spilte for Boca Juniors både i innledningen og avslutningen av karrieren. Den lille argentineren hadde i likhet med Riquelme en helt spesiell posisjon blant klubbens trofaste tilhengere.

– Du kan ikke være tom etter å ha tapt finalen i Copa Libertadores. Er det tomt, så fyll opp tanken, lyder det fra legenden.'

Kjent konflikt

Argentinske medier har de siste ukene spekulert i at Riquelmes karriere ikke på noen måte behøver å være over. 34-åringen er linket både til andre argentinske klubber – og til potensielle nye arbeidsgivere i Kina og Midtøsten.

Det er for øvrig en kjent sak at forholdet mellom Maradona og Riquelme ikke er det beste. Da førstnevnte var landslagssjef i hjemlandet utelot han ofte Boca-playmakeren fra sine uttak – hvilket blant annet medførte at 34-åringen satt hjemme da argentinerne forsvarte landets fotballhelter i VM-slutspillet i Sør-Afrika i 2010.

Konflikten endte med at Riquelme trakk seg fra landslagsspill. (ANB)

På framsida no


...

– Fred og fridom i Palestina no

Laurdag skal lærdølene ha ei markering for å visa sin støtte til venene i venskapsbyen Jeriko.

...

Beheld ullundertøyet på i varmen

På alders- og sjukeheimen i Lærdal passar personalet på at bebuarane har rikeleg tilgang på drikke i varmen. Nokre bebuarar insisterer likevel på å bruka ullklede.

...

Difor gjorde Brochmann u-sving

På tre veker har Tonny Brochmann gått frå å ville vekk frå Sogndal til å skriva ny kontrakt med klubben.

...

Politiet høgnar beredskapen

Væpna politi er i beredskap over heile landet etter at PST har teke imot konkret informasjon om eit mogleg terrorangrep i Noreg.